Vraag / opmerking
Online Activiteiten Individuele ondersteuning 

Coachgesprek (online)

eerste twee gesprekken gratis, daarna naar draagkracht
Waar

via videobellen, telefoon of op locatie in overleg

Wanneer

via agenda-app of in overleg

Voor wie

iedereen die in herstel is en behoefte heeft aan coaching

Aangeboden door SCIP

Goed gesprek nodig? Het Coachgesprek

In deze tijden met zijn verminderde bewegingsvrijheid en grote onzekerheden, kan het soms moeilijk zijn om je in deze nieuwe wereld aan te passen, zeker als er voor de corona-crisis al problemen speelden. Misschien weet je je (even) geen raad met de lastige gevoelens die dit oproept. Dan kan een goed gesprek uitkomst bieden.

Het Coachgesprek biedt je een luisterend oor en een deskundige blik op je problemen. Het Coachgesprek is een samenwerking van Daan Neleman, Yvonne van Oorsouw en Hanne van Noordt. Door onze krachten als coaches te bundelen, kun je de coach kiezen die bij je past. Wil je graag met een van ons een gesprek? Klik dan op deze link om een afspraak te maken. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op. Elk gesprek duurt zolang als naar behoefte, maar maximaal 45 minuten.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod