Vraag / opmerking
Ontmoeten Cursussen Groepen 

Tekenen in herstel

Gratis
Waar

Thuis, Mt. Lincolnweg 11-13

Wanneer

Elke vrijdag van 13.00 uur t/m 16.00 uur

Voor wie

De cursus is bedoeld voor mensen in herstel. In herstel waarvan, maakt niet uit. Plezier in tekenen staat voorop en is geschikt voor alle niveaus.

Aangeboden door Thuis, Leger des Heils

In de cursus krijg je tips en tricks mee om beter te leren tekenen. De dynamiek van de groep creëert een herstelklimaat, waarin gestimuleerd wordt om expressie te geven aan emoties of gedachten, met de zoektocht naar gemoedsrust als uitgangspunt.
Plezier in tekenen staat voorop en is geschikt voor alle niveaus.

 

De samenkomst wordt aangeboden door THUIS in samenwerking met een professioneel kunstenaar en docent in herstel en een groep creatieve vrijwilligers.

 

Maandagmiddag van 13.00 uur t/m 16.00 uur.

 

Aanmelden via thuis.gwca@gmail.com

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod