Contact
De Gezonde Hap Buitenveldert
Groepen Ontmoeten 

De Gezonde Hap Buitenveldert

€ 3,50 (bij deelname lunch)
Waar

Huis van de wijk Buitenveldert, Arend Janszoon Ernststraat 112

Wanneer

Dinsdag 10.30 - 13.00 uur

Voor wie

inwoners Amsterdam

Aangeboden door Actenz

Wat

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je andere mensen kunt ontmoeten voor een kopje koffie? Dan kun je langskomen op deze inloop. Bij de inloop kun je werken op een laptop om bijvoorbeeld e-mail te checken, gebruik te maken van creatieve materialen, spelletjes doen

Daarnaast een leuke manier om mensen uit de buurt op een andere wijze te leren kennen en fijn om voor weinig geld een gezonde lekkere lunch te bereiden & samen te eten

 

Meer informatie

teaminloopamsterdam@ggzingeest.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod