Contact
Groepen 

De Gezonde Hap

€ 2,-
Waar

Huizen van de wijk Buitenveldert, Arend Janszoon Ernststraat 112

Wanneer

Dinsdag 10.30 - 13.00 uur

Voor wie

Bewoners Stadsdeel Zuid die samen willen lunchen

Aangeboden door Actenz

Een leuke manier om je buurtgenoten op een andere wijze te leren kennen en fijn om voor weinig geld een gezonde en lekker lunch te bereiden.

Onder professionele begeleiding bereid je samen met je buurtgenoten warme en koude lunchgerechten. Denk aan frisse salades, gezonde sappen, verse soepen, warme quiches en bijzondere broodjes. Ook wordt tijdens het eten besproken welke activiteiten er verder in de buurt worden georganiseerd en hoe je, wanneer je geïnteresseerd bent, daar aan kan  deelnemen.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod