Contact
Ontmoeten Groepen Inloop 

De Proeverij

Gratis
Waar

Herstelbureau HVO-Querido, Eerste Ringdijkstraat 5a

Wanneer

Iedere dinsdag in september en oktober van 16.00 - 17.15 uur

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door HVO Querido

Iedere dinsdag in september en oktober ben je tussen 16.00 u. – 17.15 u. welkom bij het Herstelbureau.
Om even onder de mensen te zijn of om een voorproefje te nemen van allerlei verschillende workshops en cursussen die wij faciliteren. Uiteraard zorgen wij voor iets lekkers.

In bijgevoegde flyer vind je informatie over wat we wanneer gaan doen.

Flyer_De Proeverij

Wie weet smaakt het naar meer? Kom vooral langs als je zin en tijd hebt.

Aanmelden is niet nodig.

We kijken er naar uit je te ontmoeten op het Herstelbureau.

Eerste Ringdijkstraat 5a | 1097 BC Amsterdam

Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod