Contact
Cursussen 

De Relatie Driehoek

Gratis
Waar

Tuinkamer Keizersgracht 252

Wanneer

Woensdag 29 juni 12.30-14.00

Voor wie

Met name voor mensen die zich als vrijwilliger, trajectdeelnemer inzetten. Het gaat over het verbeteren van kwaliteiten in je werk. Maakt onderdeel uit van de cursus ‘Sterk In Werk’.

Aangeboden door Ervaringswijzer

Wat is de beste manier om relaties te verbeteren? Recent onderzoek toont dat drie factoren van belang zijn. In deze workshop laten we je spelenderwijs kennismaken met deze drie elementen. Je zult daardoor vrij snel in staat zijn om relaties in je omgeving te versterken. Of dat nou gaat om familie, vrienden of collega’s. 


Na de workshop plannen we -voor wie wil- een terugkombijeenkomst, zodat we de resultaten kunnen bespreken. We zijn dan heel benieuwd!

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod