Vraag / opmerking
Inloop 

ED-Plaats MOC/ Buurtkamer KKP Amstelveen

lunch € 2,-
Waar

MOC/Buurtkamer KKP, Lindenlaan75, 1185 LC Amstelveen

Wanneer

Donderdag van 12.30–14.00 uur

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door TeamED

EDplaats

EDplaats is een ontmoetingsplek vóór mensen met psychische, financiële of sociale kwetsbaarheden of mensen die geïnteresseerd zijn.

Geef je op, dan houden wij rekening met onze inkopen. In Buurtkamer KKP is de mogelijkheid voor het nuttigen van een lunch. Afhankelijk van hoeveel mensen zich aanmelden kan het een uitgebreide of eenvoudig lunch zijn. De open sfeer en gezelligheid is aanwezig.
Misschien tot dan!

Wil je meer weten neem contact op met: Eric Bolhoven 06 -398 42 960 eric@teamed.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod