Vraag / opmerking
Cursussen 

Empowerment training

225 euro
Waar

Adstructie, Veembroederhof 105, Amsterdam

Wanneer

10 – 14 december 2018 12.00 – 17.00 uur

Voor wie

(ex)-Cliënten uit de GGZ/Zorg

Aangeboden door Adstructie B.V.

De training Empowerment omvat 5 dagen. Op de dag 1 wordt uitgezocht wat je krachtbronnen zijn, hoe je deze kunt vinden en hoe je deze kunt aanwenden om zodoende succesvol te zijn. Dag 2 onderzoekt hoe je situaties anders kunt analyseren en bewust wordt van hoe je kijkt naar een situatie. Dag 3 wordt ingegaan hoe je je goed kunt voelen en hoe je jezelf meer kunt empoweren. Dag 4 gaat in op je hobby’s en hoe je denken je functioneren beïnvloedt. Tevens zal worden ingegaan op de relatie tussen denkpatronen en kijken naar situaties en je verwachtingen ten aanzien van jezelf.

Tot slot wordt ingegaan op de relatie met hoe je je denkpatronen kunt veranderen waardoor je jezelf meer kunt empoweren. Tijdens de 5e dag wordt ingegaan op de relatie tussen acties die je uitvoert en je eigen denkpatronen. Hierbij staat centraal het doorbreken van je eigen denkpatronen en het veranderen van de hieruit voortvloeiende acties. Tot slot wordt ingegaan op hoe het veranderen van de eigen denkpatronen en de hieraan gerelateerde acties ten goede kunnen worden gekeerd zodat je jezelf meer empowered, je jezelf beter en succesvoller voelt en meer je eigen kracht kunt aanwenden.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod