Vraag / opmerking
Groepen 

Ervaringsgroep voor vrouwen

gratis
Waar

Huis van de Wijk 't Blommetje, Hoekenes 25

Wanneer

Wekelijks op dinsdag van 10.00 - 11.30 uur

Voor wie

Vrouwen

Aangeboden door TeamED

Uitgebreide omschrijving:


Een ervaringsgroep is een plek waar je zonder oordeel kan praten over je ervaringen met psychische klachten of andere ingrijpende gebeurtenissen. Er komen diverse thema’s aan bod en er is natuurlijk ook ruimte om zelf thema’s aan te dragen. De groep wordt begeleid door een ervaringsdeskundige van TEAM ED en een buurtwerker/ervaringsdeskundige in opleiding van Combiwel.


Contactpersoon: Charlotte van der Veen,
charlotte@teamed.nl, 06-18424350

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Gaat door in Coronatijd

Een overzicht van herstelactiviteiten die in ieder geval doorgaan tijdens de Coronatijd. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod