Vraag / opmerking
Cursussen Groepen 

Fotovoice

Gratis
Waar

De Riekerhof, Team Herstel

Wanneer

6 maandagen, vanaf half januari 2021 14.00 - 16.30 uur

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door Team Herstel

MAANDAG 9 NOVEMBER 2020 14:00 uur – De Riekerhof
I.v.m. de verscherpte maatregelen (rondom Corona) zal deze cursus in het voorjaar van 2021 worden gegeven.
Je kan je wel alvast aanmelden.

Voel jij je weleens negatief bekeken door anderen of heb je weleens moeite om positief naar jezelf te kijken omdat je bijvoorbeeld een psychische kwetsbaarheid hebt?

Wil je je meer richten op je kwaliteiten en waar je goed in bent en heb je een passie voor of interesse in fotografie?

Als het je leuk lijkt een cursus te volgen waarin je kijk ontwikkelt op je kwaliteiten én op hoe je negatieve ideeën over jezelf kunt omzetten naar positieve dan is de cursus Fotovoice misschien wel iets voor jou!

De cursus is GRATIS en bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur, voorafgegaan door een kennismakingsbijeenkomst. Als er behoefte aan is organiseren we ook een terugkomdag. In totaal komen we dan dus 8 keer bij elkaar, mits de Corona-maatregelen van het RIVM het toelaten.

De cursus wordt afgesloten met een feestelijke fototentoonstelling. Alle deelnemers die voldoende aanwezig zijn geweest ontvangen dan ook een certificaat.

Wil je meedoen?

Je kunt je rechtstreeks aanmelden of wil je meer informatie:
Neem dan contact op met Leon Naarden via lnaarden@cordaan.nl
of bel naar 06 – 39 187 189.

 

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod