Vraag / opmerking
Cursussen 

Fotovoice

gratis
Waar

THUIS, Mt. Lincolnweg 11, Amsterdam Noord

Wanneer

startdatum volgt

Voor wie

Deelnemers van het Leger des Heils

Aangeboden door Leger des Heils

Fotovoice is een leuke manier om iets over je zelf te vertellen. door middel van het maken van foto’s laat je zien wie je bent en wat belangrijk voor je is. De deelnemers krijgen een camera te leen en een aantal opdrachten die we samen bepalen. De foto’s worden in 5 bijeenkomsten besproken en op een later tijdstip gepresenteerd. We werken in kleine groepjes. De bijeenkomsten worden begeleid door Myriam Roesink, ervaringswerker. Wil je tot nieuwe inzichten komen, hou je van fotografie? Om je aan te melden of voor informatie bel 0636150151 of mail myriam.roesink@legerdesheils.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod