Vraag / opmerking
Gaat door in Coronatijd Groepen 

Groep Verlies en Verlangen

Gratis
Waar

De Ark, Aakstraat 60

Wanneer

Om de week op dinsdag van 14.00-16.00 uur, 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11 en 1/12

Voor wie

Iedereen die zich aangesproken voelt door dit thema

Aangeboden door Pit & Co

Groep Verlies en verlangen

Iedereen kent verlieservaringen in zijn leven. Spreekt bovenstaande je aan? Dan ben je van harte welkom. Er is plaats voor 8 deelnemers.

Er zijn zes bijeenkomsten om de week, op dinsdagmiddag 14.00-16.00 uur.

Data: 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november en 1 december.

Locatie

De Ark
Aakstraat 60
Amsterdam Noord, 1034 AA
Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Gaat door in Coronatijd

Een overzicht van herstelactiviteiten die in ieder geval doorgaan tijdens de Coronatijd. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod