Contact
Groepen 

Meedoen in Zuid

gratis, kosten voor openbaar vervoer zijn voor eigen rekening
Waar

verschillende locaties

Wanneer

1x per week op dinsdag. Plek en tijd kan variëren. Hier worden de deelnemers tijdig van op de hoogte gebracht

Voor wie

inwoners Amsterdam Zuid

Aangeboden door Actenz

U weet niet zo goed wat u leuk vindt en wilt doen? U hebt interesse in wat te doen te hebben in de wijk, maar bent niet op de hoogte van het aanbod. Met de groep “Meedoen in Zuid” gaan we naar verschillende plekken en organisaties in Amsterdam zuid om te ontdekken wat er te doen is. Tijdens de bijeenkomsten zet u, zowel zelf als samen met de andere deelnemers uw mogelijkheden en interesses op een rij. Met dat plan op zak onderzoekt u met elkaar welke mogelijkheden er zijn om mee te doen in Amsterdam Zuid. Door het bezoeken van diverse activiteiten en projecten in de wijk krijgt u hier meer zicht op.

Aanmelden / informatie

Willy Koperberg      06-22216032         w.koperberg@actenz.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod