Contact
Mindvulpen
Cursussen 

Mindvulpen

Pay what you want/pay what you can
Waar

Keizersgracht 252 Amsterdam

Wanneer

Dinsdagmiddag 12 maart, 2 april, 23 april 2024 12.30 – 14.30

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door Stichting Perceval

Stichting Perceval omarmt mensen:

– die psychische ingewikkeldheden hebben of hebben gehad

– met bijzondere zintuigelijke en/of mentale ervaringen

– met mystieke/spirituele/bovennatuurlijke ervaringen

– die last hebben van een trauma

– in een isolement en/of mensen die zich eenzaam voelen

– en iedereen die zich bij hen betrokken voelt.

Kernwaarden:

– Onafhankelijk, Eigenwijs

– Kritisch, Radicaal, Activistisch

– Voor en door gekken, Ervaringskennis (perspectief/deskundigheid)

– Langzaam, Reflectief

Laat je geest vloeien

Laat je meenemen in je eigen onderbewuste door het onderbewuste van de Ander. Dwaal af in je geest met de inspiratie van een ander. Bij MindVulpen ga je op onderzoek uit naar de associaties die in ons leven aan de hand van associaties die bij een ander leven. Een spiegel voor de ziel, die kan prikkelen of bevreemden. Via korte meditatieve oefeningen zal er geprobeerd worden de geest te laten vloeien.

Een duik in het onderbewuste op een speelse manier.

 

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod