Vraag / opmerking
Online Activiteiten Groepen 

Multiloog®-bijeenkomst

Gratis, wel aanmelden s.v.p. slechts 8 plaatsen beschikbaar
Waar

Herstelbureau, Eerste Ringdijkstraat 5a

Wanneer

datum volgt

Voor wie

Iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen

Aangeboden door Herstelbureau HVO-Querido

 

 

Vind jij ook dat we elkaar soms meer mogen accepteren zoals we zijn binnen onze maatschappij? Denk je ook dat we door verbinding, begrip en gelijkwaardigheid hieraan bij kunnen dragen?

 

Multiloog®-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. We zoeken de verbinding met elkaar op. Tijdens de gesprekken staan de eigen verhalen voorop, je kunt ook gewoon luisteren, wij ondersteunen elkaar zodat we de voor ons belangrijke zaken aan de orde kunnen stellen.

 

Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Waar loop je tegen aan door je eigen psychische kwetsbaarheid of die van de ander?
  • Hoe gaan we met elkaar om?
  • Hoe ga jij om met je (vrijwilligers)werk of het ontbreken daarvan?
  • Hoe zorg je dat je leven in balans is?
  • Hoe kijk je naar verbinding met jezelf en anderen, zowel in je (vrijwilligers)werk als privé?
  • En wat vind je hier makkelijk of juist moeilijk aan?

 

Voor wie zijn de Multiloog®-gesprekken? Hoewel iedereen welkom is, zijn de bijeenkomsten vooral bedoeld voor mensen die zelf ervaringen hebben met psychische problematiek en mensen die hier veel in aanraking mee komen zoals familie, vrienden, politie en hulpverleners.

 

Binnen Multiloog®-bijeenkomsten wordt er geluisterd naar elkaar. Er wordt geen advies gegeven. Iedereen vertelt vanuit eigen ervaringen.

 

Multiloog®-gesprekken worden begeleid door twee trainers met ervaringsdeskundigheid die geschoold zijn in het begeleiden van Multiloog®-gesprekken.

 

Datum: 27 februari 2020

Tijd: 14.30-16.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur

Locatie: Herstelbureau, Eerste Ringdijkstraat 5A, 1097BC Amsterdam

Aan deelname zijn geen kosten verbonden

 

Contactgegevens Herstelbureau:

Herstelbureau@hvoquerido.nl

Tel: 020-219 51 68

 

 

meer informatie zie: www.inca-pa.nl of www.facebook.com/multiloog

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod