Contact
Cursussen 

WORKSHOP MOTIVEREN

Gratis
Waar

Zie omschrijving

Wanneer

Zie omschrijving

Voor wie

iedereen

Aangeboden door Ervaringswijzer

WORKSHOP MOTIVEREN

Kijk uit met straffen en belonen
En sluit aan op natuurlijke behoeften

Straffen en belonen kunnen kortstondig motiveren. Voor de lange duur is het echter beter om aan te sluiten op innerlijke behoeften.

In deze workshop bieden we inzichten en handvatten om meer te bewegen vanuit natuurlijke drijfveren. Werk wordt zo meer een ‘mogen’ dan een ‘moeten’.

Tijdinvestering: één bijeenkomst van twee uur
Waar en wanneer:
kies één van de locaties:
Centrum woensdag 7 juni – tuinkamer Keizersgracht 252
10.30-12.30
Noord donderdag 15 juni – lunchruimte ACC Distelweg 85
10.30-12.30
West vrijdag 23 juni – vergaderzaal Cornelis Dirkszstraat 27-3hoog
10.30-12.30

Aanmelden: mail herman@ervaringswijzer.nl
Kosten: geen
Meer info: ervaringswijzer.nl/activiteiten/workshops/SterkInWerk

Deze workshop wordt gegeven door het team van ervaringswijzer.nl en maakt deel uit van de serie ‘Sterk In Werk’. Het volgen hiervan maakt je (vrijwilligers)werk een interessante oefenplek voor het ontwikkelen van kwaliteiten waar je veel aan kunt hebben.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod