Contact
Opnieuw kijken Creativiteit: tussen orde en chaos
Cursussen 

Opnieuw kijken Creativiteit: tussen orde en chaos

Gratis
Waar

Zie omschrijving

Wanneer

Zie omschrijving

Voor wie

iedereen die (vrijwilligers)werk doet

Aangeboden door Ervaringswijzer

Opnieuw kijken

Creativiteit: tussen orde en chaos

Als het gebaande pad versperd is door omgevallen bomen, zul je via kronkelpaadjes nieuwe wegen moeten vinden. Dat is onzeker, maar biedt wel nieuwe uitzichten. In deze workshop over vernieuwing, innovatie en creativiteit helpen we je (veilig) op weg.

Tijdinvestering: één bijeenkomst van twee uur
Wanneer en Waar:
10.30 – 12.30 kies één van de locaties:
woensdag 4 oktober – tuinkamer Keizersgracht 252
donderdag 12 oktober – lunchruimte ACC Distelweg 85
vrijdag 20 oktober – vergaderzaal Cornelis Dirkszstraat 27-3hoog
Aanmelden: mail herman@ervaringswijzer.nl
Kosten: delen van je ervaringen en inzichten
Meer info: ervaringswijzer.nl/activiteiten/workshops/SterkInWerk

Deze workshop over vernieuwing en creativiteit wordt gegeven door het team van ervaringswijzer.nl en maakt deel uit van de serie ‘Sterk In Werk’. Het volgen hiervan maakt je (vrijwilligers)werk een interessante oefenplek voor het ontwikkelen van kwaliteiten waar je veel aan kunt hebben.

Deze workshop over stressbestendigheid wordt gegeven door het team van ervaringswijzer.nl en maakt deel uit van de serie ‘Sterk In Werk’. Het volgen hiervan maakt je (vrijwilligers)werk een interessante oefenplek voor het ontwikkelen van kwaliteiten waar je veel aan kunt hebben.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod