Contact
Cursussen 

Workshop Zelfverzekerd

Gratis
Waar

zie onder

Wanneer

zie onder

Voor wie

iedereen

Aangeboden door Ervaringswijzer

 

 

De weg naar zelfverzekerdheid

 

Het begint met eigenwaarde: Je wordt zelfverzekerd in een vaardigheid als je het goed kunt. Op weg daar naartoe zul je onvermijdelijk fouten maken. Om daarmee om te gaan is eigenwaarde nodig, een eigenschap die juist niet zou moeten afhangen van je kunnen.

In deze workshop gaan we in op het verschil tussen eigenwaarde en zelfverzekerdheid en kom je misschien tot de ontdekking dat je al goed genoeg bent. Tijdinvestering: één bijeenkomst van twee uur

Waar en wanneer: kies één van de locaties:

Centrum woensdag 5 april – tuinkamer Keizersgracht 252 – 10.30 – 12.30

Noord donderdag 13 april – lunchruimte ACC Distelweg 85 – 10.30 – 12.30

West vrijdag 21 april – vergaderzaal Cornelis Dirkszstraat 27 3hoog – 10.30 – 12.30

 

AANMELDEN: MAIL HERMAN@ERVARINGSWIJZER.NL

 

KOSTEN: GEEN

 

MEER INFO:

https://ervaringswijzer.nl/news/807/114/Introductie/

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod