Vraag / opmerking
Cursussen 

WRAP Wellness Recovery Action Plan

gratis
Waar

Huis van de Wijk de Horizon, Hembrugstraat 156

Wanneer

vanaf 6 nov. elke dinsdagmiddag van 14.30 - 16.30 uur, 8 bijeenkomsten

Voor wie

Iedereen

Aangeboden door Pit&Co

Op 6 november start een WRAP (Wellness Recovery Action Plan) groep in Huis van de Wijk De Horizon (Hembrugstraat 156). De cursus is gratis, de groep komt 8 keer op dinsdagmiddag van 14.30-16.30 bij elkaar om via dit persoonlijke plan voor herstel te werken aan balans en grip op het leven in goede en minder goede perioden. Ervaringsdeskundigen die zelf een herstelproces hebben doorgemaakt ondersteunen de groep. Meld je aan bij Pit-Co.nl of bel Maschinka op 06 52462677!

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod