Contact
Ontmoeten Inloop 

Zomer Vrijplaats activiteiten, met Airco!

Gratis
Waar

Herstelbureau HVO-Querido, Eerste RIngdijkstraat 5a

Wanneer

Dinsdagmiddag 14.00-17.00 uur op 19 en 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus

Voor wie

iedereen

Aangeboden door Herstelbureau HVO-Querido

Deze zomer blijven we open en bieden we in de weken van 19 juli t/m 23 augustus naast ons standaard aanbod een Zomer Vrijplaats aan met extra activiteiten. Deze vindt plaats op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur bij het Herstelbureau, Eerste Ringdijkstraat 5a.

19 juli:             herstelfilm kijken

26 juli :           “mijn verhaal! Jouw verhaal?” Ontdek de kracht van herstelverhalen

2 augustus:   Muziek & herstel, deelnemers vertellen, na gezamelijk kijken en luisteren, over hun lievelingsclips en wat ze                                voor hen betekenen

9 augustus:    Herstelspel

16 augustus:  Mandala kleuren

23 augustus: Bewegen & herstel: yoga, dans, fitness, het komt allemaal voorbij

koffie, thee en fruit zijn aanwezig, jij hopelijk ook?

Aanmelden mag maar hoeft niet, deelname is gratis. We zien uit naar je komst!

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod