Vraag / opmerking
Cursussen 

Cursus Ontwikkeling Kennis & Ervaring (OKee)

Gratis voor deelnemers van het Leger des Heils
Waar

Rode Kruisstraat 24, Amsterdam

Wanneer

vermoedelijk februari 2020

Voor wie

(ex-)deelnemers van het Leger des Heils, die een (ontwrichtende) ervaring willen omzetten in kennis om anderen te ondersteunen

Aangeboden door Leger des Heils, Goodwillcentra Amsterdam

Wat kan de deelnemer verwachten?

 

Deze basiscursus is bedoeld voor (ex-)deelnemers van het Leger des Heils, die een (ontwrichtende) ervaring willen omzetten in kennis om anderen te ondersteunen / bij te staan. Dit is tegelijkertijd een verdere ontwikkeling bij herstel en daarnaast om inspiratie en hoop te krijgen.

___________________________________________________________________

Deelname is mogelijk voor mensen die de eigen herstelervaringwillen delen en ontwikkelen tot een vorm van ervaringsdeskundigheid. Belangrijk is dat de kandidaat al serieuze stappen heeft gezet in zijn of haar herstel en dit verder wil uitbouwen. Er dient wekelijks voldoende tijd te zijn om de cursus (ca. halfjaar) tot een goed einde te brengen.

Wat kan je na succesvol afronden?

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Het certificaat biedt geen baangarantie.
Wel begeleiding naar een mogelijk vervolg. Een opstap naar vrijwilligerswerk of een vervolgstudie behoort tot de mogelijkheden (zowel binnen als buiten het Leger des Heils).

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

Overig

Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen anders dan cursus of opleiding.

Bekijk aanbod