Vraag / opmerking
Cursussen 

Be learning Ervaringsdeskundigheid

€135,--
Waar

Vrijwilligersacademie, Keizersgracht 340-342 Amsteram

Wanneer

kennismaking 2 oktober, 23 oktober eerste les

Voor wie

Mensen die willen onderzoeken of ze hun eigen ervaringen en ervaringskennis willen inzetten in vrijwilligerswerk

Aangeboden door Vrijwilligersacademie Amsterdam

Wat kan de deelnemer verwachten?

Deze training is bedoeld voor mensen die willen onderzoeken of zij als vrijwilliger anderen willen en kunnen ondersteunen door hun eigen ervaring en ervaringskennis in te zetten.BE-Learning staat voor Blended Learning, een mix van bijeenkomsten met een groep en daarnaast theorie leren en verwerken op eigen manier en tijd dmv e-modules.De training bestaat uit 7 modules. Module 1, 4 en 6 zijn bijeenkomsten van 3 uur op de Vrijwilligersacademie. De overige modules worden online gemaakt, de trainer geeft feedback.

 

Wat kan je na succesvol afronden?

Na de training weet je of je eigen ervaringen en ervaringskennis wil inzetten in vrijwilligerswerk. Je kent het verschil tussen ervaringen hebben, ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. Je bent je bewust geworden van je eigen kracht en van de kracht van je groepsleden. Je weet waar en hoe je jezelf in Amsterdam verder kan ontwikkelen richting ervaringsdeskundigheid en in grote lijnen waar je je in kan zetten.

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod