Vraag / opmerking
Cursussen Overig 

Be learning Ervaringsdeskundigheid

€135,--
Waar

Vrijwilligersacademie, Keizersgracht 340-342 Amsteram

Wanneer

Binnenkort weer in te plannen, neem contact op met Karin@vrijwilligersacademie.net

Voor wie

Mensen die willen onderzoeken of ze hun eigen ervaringen en ervaringskennis willen inzetten in vrijwilligerswerk

Aangeboden door Vrijwilligersacademie Amsterdam

Wat kan de deelnemer verwachten?

Deze training is bedoeld voor mensen die willen onderzoeken of zij als vrijwilliger anderen willen en kunnen ondersteunen door hun eigen ervaring en ervaringskennis in te zetten.BE-Learning staat voor Blended Learning, een mix van bijeenkomsten met en groep en daarnaast theorie leren en verwerken op eigen manier en tijd dmv e-modules.De training bestaat uit 7 modules. Module 1, 4 en 6 zijn bijeenkomsten van 3 uur op de Vrijwilligersacademie. De overige modules worden online gemaakt, de trainer geeft feedback.

 

Wat kan je na succesvol afronden?

Na de training weet je of je eigen ervaringen en ervaringskennis wil inzetten in vrijwilligerswerk. Je kent het verschil tussen ervaringen hebben, ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. Je bent je bewust geworden van je eigen kracht en van de kracht van je groepsleden. Je weet waar en hoe je jezelf in Amsterdam verder kan ontwikkelen richting ervaringsdeskundigheid en in grote lijnen waar je je in kan zetten.

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

Overig

Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen anders dan cursus of opleiding.

Bekijk aanbod