Contact
Vacatures 

Coördinator ervaringsdeskundigen Hoofddorp (16 -18 uur per week) en Coördinator ervaringsdeskundigen Zuidoost (16 uur). Combinatie is mogelijk.

TEAM ED volgt de cao Sociaal Werk.
Waar

Hoofddorp en Zuidoost

Wanneer

Voor 6 september reageren

Voor wie

zie omschrijving

Aangeboden door TeamED

Coördinator ervaringsdeskundigen Hoofddorp (16 -18 uur per week) en Coördinator ervaringsdeskundigen Zuidoost (16 uur). Combinatie is mogelijk.

Sociaal uitzendbureau TEAM ED is een jonge groeiende organisatie werkzaam in het sociale domein in Amsterdam en omgeving. Haar doelstelling is zorg- en dienstverlening verbeteren door het inzetten en het versterken van ervaringsdeskundigen. TEAM ED zet ervaringsdeskundigen in bij organisaties en in eigen diensten. De EDplaatsen (herstelwerkplaatsen) zijn laagdrempelige ontmoetingsplekken met herstelactiviteiten gerund door ervaringsdeskundigen. De Vliegende Brigades zijn kleine teams van ervaringsdeskundigen in de wijk.

Wegens uitbreiding naar Hoofddorp is TEAM ED per direct op zoek naar een coördinator voor het opzetten van een EDplaats(en) en Vliegende Brigade aldaar. Het opbouwen van een netwerk, zoeken naar samenwerkingspartners om vanuit de visie en werkwijze van TEAM ED activiteiten op te starten vraagt een ondernemende houding met geduld en doorzettingsvermogen. TEAM ED zal samen met partners ook participeren in GGZ in de Wijk aanpak die in Hoofddorp opgezet zal worden. (zie www.ggz-indewijk.nl). De functie is te combineren met de functie van coördinator Zuidoost met vergelijkbare taken.

Werkzaamheden
– Zorgdragen voor bekendheid bij organisaties, potentiële bezoekers en klanten in het (nog op te bouwen) netwerk
– Organiseren en begeleiden van (nieuwe) instroom, plaatsing en uitstroom van bezoekers en ervaringsdeskundigen
– Begeleiden en versterken van de ervaringsdeskundigen en bezoekers
– Dagelijkse coördinatie, medeprogrammering activiteiten (op afstand) van de EDplaats
– Werkbegeleiding van de Vliegende Brigadiers
– Deelname projectgroep GGZ in de Wijk

We vragen
– Hbo denk- en werkniveau
– Kennis van ervaringsdeskundigheid en het begrip Herstel.
– Vaardigheden en kennis met betrekking tot het begeleiden van groepen en individuen.
– Kunnen stimuleren en overdragen van verantwoordelijkheden.
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren.
– Vaardig zijn in netwerken, organisatietalent
– Flexibel, inventief, stressbestendig, betrokken en inspirerend.
– Kennis hebben van de sociale kaart in het stadsdeel is een pre.
– Ervaringsdeskundigheid is een grote pre.

Wij bieden
Een afwisselende functie voor in een prettige informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. De aanstelling is in eerste instantie voor 6 maanden met kans op verlenging.
TEAM ED volgt de cao Sociaal Werk.

Voor informatie
zie www.teamed.nl of bel Alex Krottje 06 18 42 43 50
Brief en cv sturen naar info@teamed.nl voor 6 september 2022

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod