Contact
Vacatures 

Ervaringsdeskundige (32 uur p/w)

minimaal € 2.600 en maximaal € 3.536 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) 
Waar

Diverse locaties

Wanneer

per direct

Voor wie

HBO diploma pedagogiek, Social Work SPH en/ of een HBO opleiding gericht op ervaringsdeskundigheid

Aangeboden door De Heeren van zorg

Voor onze gehele organisatie zijn wij op zoek naar een Ervaringsdeskundige die dankzij persoonlijke ervaringen, ervaring als ervaringsdeskundige en een gerichte opleiding op dit gebied in staat is ervaringskennis in te zetten ten behoeve van het herstelproces van anderen (cliënten, naasten, medewerker en organisatie).

De Heeren van Zorg gelooft dat mensen meer kunnen dan ze denken. Wij willen hen goede zorg leveren door niet te veel over te nemen maar vooral gebruik te maken van de beschikbare krachten, kwaliteiten en hulpbronnen. Wij werken doel- en ontwikkelingsgericht vanuit een herstelgerichte visie.

Met de inzet van  ervaringsdeskundigen stelt De Heeren van Zorg zich ten doel om nog beter aansluiting te vinden bij, en ondersteuning te bieden aan, de cliënt, zijn of haar behoeftes  en het persoonlijke herstelproces. Daarnaast geloven wij dat het inzetten van ervaringsdeskundigen de andere professionals helpt nog betere kwaliteit van zorg te leveren.

Als ervaringsdeskundige wordt je ingezet om cliënten te ondersteunen die in hun proces behoefte hebben aan de inzet van jouw kennis en ervaring. Dit kan op vraag van een client zelf zijn of vanuit een andere collega. Daarnaast kan je gevraagd en ongevraagd advies geven aan collega’s of de organisatie. Je bent alert op stigmatisering en durft collega’s een spiegel voor te houden waar dit nodig is. Bovenal ben je een verbinder die makkelijk contact maakt en een kartrekker is in het verder implementeren en borgen van de functie binnen onze organisatie. 
Je werkt naast/ onder/ met? De Deskundige zorg en methodiek en wordt vanuit deze positie ook ingezet ten behoeve van trainingen voor andere medewerkers én herstelgerichte workshops voor cliënten. 

Wie ben jij:

    Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
    Je bent beschikbaar in het weekend;
    Je hebt een HBO diploma in de richting pedagogiek, Social Work SPH en/ of een HBO opleiding gericht op ervaringsdeskundigheid;
    Je hebt kennis van Autisme Spectrum Stoornissen;
    Je bent client- herstelgericht, positief en oplossingsgericht;
    Je herkent je in onze kernwaarden: zelfstandigheid en zelfredzaamheid;
    Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Wat bieden wij jou:

    Een leuk team, een fijne werkplek binnen een groeiende organisatie;
    Een contract voor minimaal 12 maanden, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
    Salaris conform CAO GGZ, de functie is ingedeeld in schaal 45. Het salaris bedraagt minimaal € 2.600 en maximaal € 3.536 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week)
dienstverband;
    25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
    Volop mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien;
    Een positieve werksfeer waarin je met je team de vrijheid en het vertrouwen krijgt om het werk vorm te geven.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

    Reiskostenvergoeding conform de CAO GGZ;
    8,33% Eindejaarsuitkering;
    8% Vakantiegeld;
    35 LFB uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
    Een laptop en telefoon van de zaak;
    Voordelig Sporten (Bedrijfsfitness);
    Fietsplan.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil jij ons team versterken? Stuur ons je cv en motivatie. Ook voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR via: hr@deheerenvanzorg.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod