Contact
Ervaringsdeskundige MBO
Vacatures 

Ervaringsdeskundige MBO

Een bruto maandsalaris van € 2.391,- tot € 3.484,- op fulltime basis
Waar

Amsterdam

Wanneer

per dir

Voor wie

MBO werk- en denkniveau

Aangeboden door Reade

Als ervaringsdeskundige ben jij de coach, steun en vertrouwenspersoon van cliënten binnen Reade. Je helpt de cliënt bij zijn/haar nieuwe situatie en ondersteunt waar nodig. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan de volledige vacature ervaringsdeskundige in Amsterdam!

Over de functie

Als ervaringsdeskundige bij Reade begeleid en coach je klinische en poliklinische revalidanten met amputatie die bij ons in behandeling zijn. De begeleiding vindt zowel plaats in groepen als individueel. Ook onderhoudt je contacten met de multidisciplinaire behandelteams en krijg je begeleiding van een medewerker uit het cluster. Ook heb je een actieve bijdrage in het verder vormgeven van ervaringsdeskundigheid binnen Reade, samen met de andere ervaringsdeskundigen en de behandelteams.

Naast deze taken heb je de belangrijke taak waarbij je de vrijwilligerspool onderhoudt en coördineert.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.391,- tot € 3.484,- op fulltime basis volgens FWG 40 van cao ziekenhuizen.
  • Een arbeidsovereenkomst van 4 uur per week.
  • Een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden met onder andere een fietsplan en studiekostenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Bereid scholing voor ervaringsdeskundigen te volgen.

Reade is hét expertisecentrum in revalidatie en reumatologie van Nederland, we hebben twee hoofdlocaties in Amsterdam en hebben veel samenwerkingen met ziekenhuizen en scholen. Het leuke aan werken bij Reade is dat we een langdurig traject met de cliënt aangaan, waardoor we de cliënt écht kunnen helpen met het behalen van zijn/haar doelen en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Daarnaast vinden wij bij Reade de balans tussen werk en privé erg belangrijk. We denken altijd mee met jouw situatie en geven je voldoende vrijheid voor jouw werkplezier.

Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan direct, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet wat jij zoekt? Kijk dan eens op werkenbijreade.nl!

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod