Contact
Vacatures 

Ervaringsdeskundige bij Cordaan

€ 2.385 - € 3.306 per maand
Waar

Team Herstel, Amsterdam

Wanneer

Solliciteren is mogelijk tot 25 oktober

Voor wie

Zie omschrijving

Aangeboden door Cordaan

Op basis van jouw eigen ervaring weet je als geen ander hoe jij de herstelvisie kan uitdragen en uitvoeren. Als ervaringswerker is het aan jou de taak het herstel-denken bij medewerkers en cliënten te bevorderen, middels coaching en trainingen. Daarnaast lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van de herstelvisie op beleidsniveau. Voor ons team herstel zijn wij opzoek naar iemand die per direct 28 uur inzet baar is. Wil jij deze verantwoordelijkheid op je nemen?
Wat krijg je van ons?

Jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
Salaris conform cao GGZ FWG 40 (min €2.385,- en max. €3.306 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving, die ons team Herstel komt versterken. Als ervaringswerker ondersteun je cliënten met gecombineerde psychiatrische-/verslavingsproblematiek. Daarnaast is het de bedoeling dat je jouw kennis en kunde overdraagt aan collega’s van team herstel. Als ervaringswerker heb je een rol in het mede ontwikkelen, uitdragen en uitvoeren van de herstelvisie van Cordaan met als doel het herstelondersteunend werken bij medewerkers en cliënten van Cordaan te ondersteunen en bevorderen.

Wie ben jij?

Je bent ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt ruime kennis van het vakgebied herstel;
Je hebt een afgeronde opleiding gericht op ervaringsdeskundigheid (bijvoorbeeld MOVE, Howie the Harp, MBO persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen met ervaringsdeskundigheid);
Je laat zien op welke manier je kunt reflecteren op je eigen herstelproces. Je weet dit te vertalen naar een bijdrage aan herstel;
Je bent geduldig, volhardend en bezit een gezonde dosis humor. Je bent in staat om op verschillende niveaus te schakelen en mensen aan je binden en te motiveren. Je bent representatief en integer.

Waar ga je werken?
Team Herstel bestaat uit ervaringswerkers met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond. Het team benut eigen ervaringen om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke herstelproces, het vinden van eigen kracht, wensen en dromen. Dat gebeurt bijvoorbeeld via de cursus ‘Hey, doe je mee?’. Het team zoekt naar de kracht die een cliënt in zich heeft. Op dit moment bestaat het team uit acht ervaringswerkers. Ieder vult de functie op zijn of haar eigen manier in. Kijk voor meer informatie op: https://www.cordaan.nl/team-herstel
Wij werken momenteel vanuit de locatie de Werf, Kraandrijverstraat 4 1033 PW echter zijn wij een ambulant team, wat betekend dat wij op diverse locaties aan het werk zijn.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 25 oktober. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.
Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod