Contact
Gespreksbegeleiders
Vacatures 

Gespreksbegeleiders

Wij bieden een maandelijkse vrijwilligersvergoeding
Waar

Amsterdam

Wanneer

per direct

Voor wie

Ervaring met groepsbegeleiding is een pré. Je bent liefst ervaringsdeskundig.

Aangeboden door Multiloog

Multiloog zoekt twee gespreksbegeleiders.

Voor het begeleiden van Multiloog – bijeenkomsten zoeken wij nog twee gespreksbegeleider, die de regelmatig plaatsvindende groepen op een veilige manier kunnen begeleiden.

 

Wat verwachten wij van jou

We verwachten van je bekendheid met de werkwijze van Multiloog en/of bereidheid enkele bijeenkomsten bij te wonen om de werkwijze te leren kennen. Ervaring met groepsbegeleiding is een pré. Je bent liefst ervaringsdeskundig.

 

Wat kunnen wij je bieden

  • Wij bieden een bloeiende organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van deze gespreksgroepen.
  • Wij bieden een opleiding als gespreksbegeleider.
  • Training en intervisie bij ‘learning bij doing’ onder begeleiding van ervaren gespreksbegeleider.
  • Wij bieden een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.

 

Voel je je aangesproken

Stuur dan een korte mail met je motivatie van max. een half A4 en eventueel je ervaringen met groepsbegeleiding naar Multiloog@gmail.com waarin jij uitlegt waarom jij geïnteresseerd bent om bij ons te komen als gespreksbegeleider. Een van onze gespreksbegeleider neemt dan contact met je op voor een eventuele afspraak. Graag reageren tot en met 20 april. We zien je reactie graag tegemoet!

Wil je meer weten? Check:  https://www.multiloog.org

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Multiloog@gmail.com of bel met Jan (06 4659 7099) of Margitta (06 1106 7017)

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod