Contact
Informatiebijeenkomst opleidingen ervaringsdeskundigheid
Hoe word ik ervaringsdeskundig? 

Informatiebijeenkomst opleidingen ervaringsdeskundigheid

Gratis
Waar

Vrijwilligersacademie Keizersgracht 340-342 1016 EZ Amsterdam

Wanneer

do 20 jun 2024 10:00-12:00

Voor wie

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is om een opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen

Aangeboden door CollegED

Informatiebijeenkomst opleidingen ervaringsdeskundigheid

Tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen welke opleidingen er in Amsterdam zijn en wat je met deze opleidingen kan.

Doel en inhoud

Je ontvangt informatie over verschillende opleidingen richting ervaringsdeskundigheid in Amsterdam, over de voorwaarden voor de opleidingen, over het programma en over de kosten. De informatiebijeenkomst wordt gegeven door de wegwijzers Ervaringsdeskundigheid van CollegED. Tijdens de bijeenkomst is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen. Na de informatiebijeenkomst is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak met een van de wegwijzers in te plannen om verder te onderzoeken welke opleiding het best bij jou past.

Wil jij weten welke opleiding tot ervaringsdeskundige het best bij jou past? Geef je dan op voor de informatiebijeenkomst.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is om een opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen.

Opgeven kan via de mail: mirjam@colleged.nl of rohan@colleged.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod