Contact
Vacatures 

Inhousedag Ervaringsdeskundigen

Waar

Yes We Can Clinics, Groenendaal 1, 5081 AM Hilvarenbeek

Wanneer

14 juli

Voor wie

Aangeboden door Yes We Can Clinics

Op vrijdag 14 juli a.s. opent Yes We Can Clinics de deuren van de kliniek voor ervaringsdeskundigen. Tijdens deze Inhousedag krijgen de ervaringsdeskundigen een uitgebreid kijkje in de wereld van Yes We Can Healthcare Group. Zo vertellen de ervaringsdeskundige collega’s van de Yes We Can Healthcare Group meer over de klinische behandeling, dagbehandeling en beschermd wonen plekken, de fellows en bewoners, over de unieke werkwijze en over de ervaringsdeskundigen functies. Met als doel om te laten zien wat werken bij de Yes We Can Healthcare Group als ervaringsdeskundige inhoudt.

Ben jij benieuwd wat werken bij de Yes We Can Healthcare Group als ervaringsdeskundige inhoudt? Meld je dan bij Yes We Can aan voor de Inhousedag op vrijdag 14 juli a.s. via deze link:

https://www.yeswecanclinics.nl/werken-bij/inhousedag-ervaringsdeskundigen

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod