Contact
Cursussen 

Laboratorium

gratis
Waar

Studio 100, de Wittenstraat 100

Wanneer

Donderdagmiddagen 14.00-16.30, 7/14/21/28 april, 5 mei, 2/9/16/23/30 juni 2022

Voor wie

Ervaringsdeskundigen en mensen die ervaringsdeskundig willen worden

Aangeboden door SCIP/De Regenboog Groep

Bijeenkomsten waarin je met je eigen (creatieve) herstel ondersteunende activiteiten kunt experimenteren. Ook worden er gastlessen gegeven door kunstenaars, bijzondere ondernemers en ervaringsdeskundigen die hun eigen werkvormen hebben ontwikkeld.

Iedereen is welkom in het Laboratorium: Om te werken aan je eigen herstel. En om stappen te nemen in de ontwikkeling van je ervaringsdeskundigheid. Misschien vormen de experimenten die we doen in het laboratorium een opstapje naar jouw nieuwe werk als ervaringsdeskundige.

Co begeleider: Milou Vervaart

 

Je kunt ieder moment instromen. Voor meer informatie en deelname gebruik je de blauwe button ‘aanmelden’ of kun je contact opnemen met Bram Vreeswijk: 06-81033723 (wo-do-vrij).

 

De Herstel & Bewegingsbijeenkomsten ‘Mijn Natuur – Onze Natuur’ zijn onderdeel van het programma van het Herstel-Lab 2021/2022.

Doel van het Herstel-Lab is jou een context te bieden waarin je stappen kunt zetten om verder te komen in het realiseren van je eigen activiteiten en je eigen natuur. Dit kan leiden tot (betaald) werk of een vorm van ervaringsdeskundig ondernemerschap, maar dat hoeft niet. Belangrijkste is dat er voor jou nieuwe kansen ontstaan om dat te doen wat jij waardevol vindt.

 

Zie https://ervaringswijzer.nl/herstel-lab/

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod