Contact
Werkervaringsplekken en stageplaatsen 

Oproep: TONEELSPELERS MET EEN BEPERKING GEZOCHT

eten en drinken wordt verzorgd
Waar

Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Wanneer

sept. t/m dec. zie beschrijving

Voor wie

Enthousiaste acteurs met en zonder ervaring, met een beperking

Aangeboden door Amsterdamse Academie voor Theater en Dans

Oproep: TONEELSPELERS MET EEN BEPERKING GEZOCHT

De opleiding Theaterdocent Verkort (TdV) van de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans is op zoek naar mensen met een beperking die houden van theaterspel. Samen met toneelacademiestudenten ga je een theatrale productie maken met je eigen verhaal als belangrijkste uitgangspunt.

 

Wij zoeken zo’n 12 enthousiaste acteurs met én zonder ervaring en van alle volwassen leeftijden. De productie wordt gepresenteerd aan het publiek in december 2022 en wordt in samenwerking met jou bedacht en vormgegeven.

Het is een schoolproject, dus zonder vergoeding, maar we willen graag meedenken over reis- en onkosten.

De repetities vinden plaats in de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (niet ver van het Waterlooplein en de Hortus) op de volgende dagen en tijden. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

 

Zondag 25 september 10.00 – 17.00

Maandag 10 oktober 17.00 – 22.00

Maandag 31 oktober 17.00 – 22.00

Maandag 14 november 17.00 – 22.00

Maandag 28 november 17.00 – 22.00

Maandag 12 december 17.00 – 22.00

En za. 17, zo. 18 + ma. 19 december de hele dag.

 

Heb je zin in een theatraal avontuur? Stuur een korte motivatie met foto naardennis.meyer@ahk.nl En dan verneem je begin september of je bij de selectie zit.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod