Vraag / opmerking
Cursussen 

Portfolio Training “Kracht zien in Levenservaringen”

gratis
Waar

online (als de maatregelen het toelaten: SCIP – Keizersgracht 252, 1016 EV AMSTERDAM)

Wanneer

Introductieles: vrijdag 19 maart 15.00 – 16.30 uur, v.a. medio april vier vrijdagen van 15.00-17.00 uur

Voor wie

mensen in herstel

Aangeboden door SCIP

Je hebt van alles meegemaakt en geleerd, in je opleidingen, werk en in het dagelijks leven. Dat heeft je gevormd tot wie je nu bent. Maar wat kan je er mee en hoe overtuig je anderen ervan dat je ervaringen van waarde zijn? In de portfolio-training kijk je naar jezelf. Je benoemt je ervaringen en bekijkt de kwaliteiten ervan, voor jezelf en voor anderen. Je zult merken dat je overzicht krijgt en dat je zelfvertrouwen er door groeit. BIj voldoende belangstelling volgt aansluitend een cv-training waarin je jouw waarde benoemt voor een werkgever.

 

Resultaten
Na afloop heb je een portfolio. Dat geeft jezelf en anderen inzicht in jouw kwaliteiten en vaardigheden – Je leert de kracht en waarde zien van de ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt – Je hebt meer visie op jouw eigen toekomst.

Wat we doen
Er zijn vier bijeenkomsten waarin je je portfolio maakt. Dat doe je aan de hand van opdrachten, gesprekken met andere cursisten, geleide meditaties en andere werkvormen.

Kosten
Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend.

Voorwaarden voor deelname
– Je bent bereid om met anderen samen te werken
– Je bent bereid je in te zetten om tot resultaten te komen.

Aangeboden door: Daan Neleman, Paul de Ridder en Hanne van Noordt

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod