Contact
VACATURE TEAMLID MEETELLEN
Vacatures 

VACATURE TEAMLID MEETELLEN

Een maandelijkse vrijwilligersvergoeding
Waar

Amsterdam

Wanneer

Reageren kan tot en met 1 maart 2024

Voor wie

Mensen met ervaringskennis, interesse in onderzoek doen en enthousiasme daarvoor

Aangeboden door Meetellen Amsterdam

Meetellen Amsterdam is gegroeid! Om ons fijne team te versterken zijn we op zoek naar een nieuw gemotiveerd teamlid met ervaringskennis die Meetellen Amsterdam op een vrijwillige basis een boost komt geven.

Meetellen gelooft heilig in dat alle stemmen gehoord moeten worden, ook in onderzoek. Daarom pleiten we voor participatief onderzoek. Ons team zet ervaring vol enthousiasme in om goed (beter) onderzoek te doen.

Ons team bestaat uit professionele onderzoekers en ervaringsdeskundige onderzoekstalenten. Als collectief voeren we onderzoeken uit waarbij thema’s als zorg, werk, opvang en ondersteuning een hoofdrol spelen. Deskundigheidsbevordering hoort bij het werk; onderzoekservaring is niet per sé nodig. Interesse in onderzoek doen en jouw enthousiasme daarvoor wel!

WAT GA JE DOEN ALS TEAMLID?

Bij Meetellen werken we in principe samen! Je kiest zelf welke taken je op je neemt naast het bijwonen van het wekelijkse teamoverleg. We werken samen aan alle aspecten van onderzoek bijvoorbeeld het ontwikkelen van vragenlijsten of het afnemen van interviews. Ook belangrijk zijn communicatie – het werven van panelleden, het schrijven voor nieuwsbrief en website, het presenteren van onderzoeksresultaten – en de missie – het identificeren van belangrijke onderzoeksthema’s in Amsterdam, en het motiveren van andere onderzoekers of professionals om ervaringskennis te benutten en participatief onderzoek te doen.

WAT BIEDT MEETELLEN JOU?

  • De kans om in een enthousiast team mee te werken aan veel verschillende onderzoeksopdrachten
  • Werkzaamheden voor minimaal twee dagdelen per week
  • Trainingen gericht op alle aspecten van onderzoek doen
  • Een goed georganiseerde werkplek
  • Een plek om onderzoeksvaardigheden op- en uit te bouwen
  • Een maandelijkse vrijwilligersvergoeding
  • Gemotiveerde en enthousiaste collega’s en een fijne werksfeer!

VOEL JE JE GEROEPEN?

Stuur dan een bondige (dus korte!) motivatie van max een half A4 en eventueel je CV naar amsterdam@meetellen.nl waarin jij uitlegt waarom jij geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken als onderzoeksmedewerker.

Stuur ook je telefoonnummer mee. Een van onze teamleden neemt dan telefonisch contact met je op. Bij een wederzijdse klik nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Houd er wel rekening mee dat we misschien niet iedereen uit kunnen uitnodiging. Reageren kan tot en met 1 maart. We zien je reactie graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: amsterdam@meetellen.nl of bel met Eileen (06 2146 3847) of Esmeralda (06 1890 5213).

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Hoe word ik ervaringsdeskundig?

Bekijk aanbod

Cursussen

Ervaringsdeskundigheid kun je op verschillende niveaus (verder) ontwikkelen. Voor wie niet (meteen) een beroepsopleiding wil gaan volgen is er een ruim aanbod aan cursussen en trainingen waarmee je kunt oriënteren op ervaringsdeskundigheid. Wat is dat nou precies, ervaringsdeskundigheid? Wat is er allemaal mogelijk voor een ervaringsdeskundige? Hoe zet ik mijn ervaringen op gepaste en doeltreffende wijze in?

Bekijk aanbod

HBO/Associate Degree

Er zijn verschillende Hogere Beroepsopleidingen die gecombineerd kunnen worden met Ervaringsdeskundigheid. Hier wordt je opgeleid tot professional die de eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het werkveld. De associate degree is een tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Je kunt na het behalen van het diploma direct aan de slag of je kunt verder studeren.

Bekijk aanbod

Vacatures

Heb je cursus of opleiding afgerond en ben je geïnspireerd genoeg om aan de slag te gaan? Hier vind je mogelijkheden om je ervaringskennis of -deskundigheid (door) te ontwikkelen in een functie. Of is jouw organisatie op zoek naar die geïnspireerde medewerker met ervaringsdeskundigheid? Laat je vacature hier plaatsen!

Bekijk aanbod

Werkervaringsplekken en stageplaatsen

Werkervaring opdoen?

Bekijk aanbod