Contact
Beter contact met je baby
Groepen 

Beter contact met je baby

Gratis
Waar

De Honingraat, Slotermeerlaan 103H

Wanneer

Voor wie

Moeders met baby's tot 1 jr

Aangeboden door Prezens

Met de komst van je baby is er veel voor je veranderd. Je hebt het gevoel dat niet alleen een baby, maar ook een nieuwe ouder is geboren. Heb je moeite om met je baby in contact te komen? Of om uit te vinden wat je baby je wil vertellen? Herken je je hierin? Dan is er Beter contact met je baby.

Wat doen we bij Beter contact met je baby
We bespreken met jou en je partner hoe je het contact met je baby kunt verbeteren. Zijn er dingen rond de zwangerschap en bevalling die een rol spelen? Kunnen mensen in je omgeving helpen? Je baby komt ook mee naar de cursusgroep. Jullie gaan direct samen oefenen.

Hoe en wat

  • Aantal bijeenkomsten
    Beter contact met je baby bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.
  • Verwijzing
    Voor deze cursus is geen verwijsbrief nodig.
  • Kosten
    Meedoen met Beter contact met je baby kost je niets. De gemeente betaalt de kosten.
Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod