Contact
Buro Ervaringskracht
Groepen Individuele ondersteuning Ontmoeten 

Buro Ervaringskracht

www.buro-ervaringskracht.nl
Waar

Zwanenburgwal 206

Wanneer

www.buro-ervaringskracht.nl

Voor wie

iedereen die wil weten wat er speelt in een leven met LVB.

Aangeboden door Buro Ervaringskracht

Buro ErvaringsKracht

Onze ervaringsdeskundigen hebben elk hun eigen kracht en specialisme. De ervaring die al onze ervaringsdeskundigen gemeen hebben, is leven met een licht verstandelijke beperking.

Wil je eens praten met iemand die hetzelfde als jij mee heeft gemaakt? Misschien wat tips horen over wat je zou kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

We zijn er voor advies, meedenken en steun bij een licht verstandelijke beperking.

Onze ervaringsdeskundigen zijn ook meedenkers en adviseurs. Met elk hun eigen kracht en specialisme. De ervaring die al onze ervaringsdeskundigen gemeen hebben, is leven met een licht verstandelijke beperking.

Kijk op onze website www.buro-ervaringskracht.nl voor meer informatie.

Wij zijn te bereiken op 06 11 38 61 21 of via de mail john@buro-ervaringskracht.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod