Contact
Buro Ervaringskracht
Individuele ondersteuning 

Buro Ervaringskracht

op aanvraag
Waar

op aanvraag

Wanneer

op aanvraag

Voor wie

Mensen met een (licht) verstandelijke beperking

Aangeboden door Cordaan

Buro ErvaringsKracht

De medewerkers van Buro ErvaringsKracht hebben allemaal één ding gemeen.
De kracht van hun persoonlijke ervaring.

Je kunt hen inzetten zoals je wilt. Of ze je nu de ogen openen met hun eigen verhaal, onverbloemde feedback geven op producten of services, of cliënten ondersteunen in de zorg: ze veranderen je beeld, beleid en bedrijf.

Onze ervaringsdeskundigen zijn veelal goed getrainde sprekers, meedenkers en adviseurs. Met elk hun eigen kracht en specialisme. De ervaring die al onze ervaringsdeskundigen gemeen hebben, is leven met een licht verstandelijke beperking.

Kijk op onze website www.buro-ervaringskracht.nl voor meer informatie.

Wij zijn te bereiken op 06 11 38 61 21 of via de mail john@buro-ervaringskracht.nl .

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod