Contact
CLIP Cliënten Informatiepunt
Individuele ondersteuning Inloop 

CLIP Cliënten Informatiepunt

gratis
Waar

https://clienteninformatiepunt.nl/contact/

Wanneer

https://clienteninformatiepunt.nl/contact/

Voor wie

Cliënten, naasten en hulpverleners in de GGZ

Aangeboden door Cliënten Informatiepunt

Informatie en gesprekken (hart luchten) over de geestelijke gezondheid. Alle medewerkers zijn ervaringsdeskundig op het gebied van de GGZ. De medewerkers staan niet tegenover maar juist naast de cliënt. Zij kunnen zich goed inleven in het verhaal en de vraag van een cliënt.

U bent van harte welkom op de volgende locaties om uw vraag te stellen of uw hart te luchten. Als u telefonisch een afspraak maakt, dan zorgen we dat er iemand is die alle tijd voor u heeft.

Op de volgende locaties wordt spreekuur gehouden (bel ons 020 – 468 56 47 voor actuele data en tijdstippen):

West

Cliënten Informatiepunt, Cornelis Dirkszstraat 27-III, 1056 TP Amsterdam

 

Zuidoost

Stadsdeelkantoor Zuidoost,  Anton de Komplein 150

Buurtteam Bijlmer Centrum, Bijlmerdreef 618-620

Buurtteam Bijlmer Oost, Karspeldreef 1009

Buurtwerkkamer De Handreiking, Haardstee 15

 

Oost

Z!/De Spreekbuis, Tweede Oosterparkstraat 72

Centrum Robert Koch, Robert Kochplantsoen 35

 

Centrum

De Waterheuvel, Sarphatistraat 41

 

Diemen

Huis van de Buurt ’t Kruidvat, Ouderkerkerlaan 30, Diemen

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod