Contact
Clubhuis De Waterheuvel
Inloop Ontmoeten 

Clubhuis De Waterheuvel

Maaltijden tegen kostprijs. Soms kleine eigen bijdrage voor excursies
Waar

Sarphatistraat 41

Wanneer

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 (soms ook open om samen te eten of mee te doen aan activiteiten in de avond en in het weekend)

Voor wie

Amsterdammers die te maken hebben (gehad) met hulpverlening van de GGZ

Aangeboden door Clubhuis de Waterheuvel

De Waterheuvel is een werkgemeenschap. Wij geloven dat nuttig bezig zijn in een veilige waardige omgeving, altijd welkom zijn, gemist worden als je er niet bent, en een plek waar je jezelf kan zijn, van grote invloed is voor iemands plezier en kwaliteit van leven. Je kunt vrij kiezen op welke manier jij deel wil uitmaken van de gemeenschap. Niks moet en alles mag.

Leden komen naar de Waterheuvel om te oefenen met werkvaardigheden, samen te koken, samen eten, sociale contacten te leren, bij een tweede familie te horen, leuke dingen doen en te zorgen voor elkaar en het fysieke clubhuis.

Voor ons is het belangrijk jou te leren kennen en dat jij ons kent. Je kunt mailen of bellen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Als je besluit lid te worden heb je toegang tot het gehele aanbod van het clubhuis. Aan lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

 Tel: 020 626 46 42

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod