Contact
ContactKafee
Groepen Ontmoeten 

ContactKafee

Het delen van je ervaringen en inzichten.
Waar

SCIP, Keizersgracht 252

Wanneer

Elke maandagavond van 19.00-21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur

Voor wie

Voor iedereen die vragen heeft rondom vriendschap en relaties en/of die hierover waardevolle inzichten wil delen.

Aangeboden door Ervaringswijzer

Babbel en Knabbel mee

In het ContactKafee

Zou je meer jezelf willen zijn in vriendschap? Zou je wel meer contact willen, maar schuurt dat met je behoefte om alleen te zijn? Zou je een betere vriend of vriendin willen zijn? In het ContactKafee delen we vragen en inzichten rondom vriendschap en relaties.

Inhoud
We delen ervaringen rondom het thema contact. We kiezen er daarvan een uit om te bespreken volgens de ‘Socratische methode’.

Waar en wanneer? Doorgaans elke maandagavond in de tuinkamer aan de Keizersgracht 252. Je bent vanaf 18.45 welkom. We beginnen 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur.

Voor wie: Voor iedereen die vragen heeft rondom vriendschap en relaties en/of die hierover waardevolle inzichten wil delen.

Aanmelden: herman@ervaringswijzer.nl De eerste keer aanmelden, daarna kun je inlopen wanneer je wilt.

Kosten:
Het delen van je ervaringen en inzichten.

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod