Contact
Creatieve activiteit Steigeratelier
Groepen 

Creatieve activiteit Steigeratelier

Gratis
Waar

Steiger Atelier aan de William Barowlaan 1 op IJburg

Wanneer

Iedere donderdag 13.00-16.00 uur

Voor wie

Iedereen met of zonder indicatie

Aangeboden door Roads
Samen met Dynamo

In samenwerking met Dynamo organiseert Roads iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur een creatieve activiteit op de locatie Steigerplek. We gaan met elkaar schilderen, tekenen of boetseren. Iedereen met of zonder indicatie is van harte welkom mee te doen. Het maken van een afspraak is niet nodig.

De activiteit wordt verzorgd door activiteitenbegeleider Klaas Hartzema van Roads.

Je vindt het Steiger Atelier aan de William Barowlaan 1 op IJburg.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod