Contact
De Vrijplaats
Inloop Ontmoeten 

De Vrijplaats

Gratis
Waar

Herstelbureau van HVO-Querido, Eerste Ringdijkstraat 5a

Wanneer

Elke donderdag van 10.00 - 12.00 uur

Voor wie

Iedereen is welkom voor informatie, een goed gesprek, een luisterend oor en ontmoeting

Aangeboden door Herstelbureau HVO-Querido

Wil je meer weten over herstel of over het Herstelbureau? Wil je gezellig een kop koffie of thee drinken? Ervaringen uitwisselen of gewoon luisteren? Samen een herstelfilm kijken of een herstelspel doen? Dat kan! Iedere donderdagochtend is iedereen van harte welkom langs te komen op het Herstelbureau. Er zijn altijd twee ervaringsdeskundige medewerkers van het Herstelbureau aanwezig en ook andere mensen om te ontmoeten en mee in gesprek te gaan.

Ook kun je met ons in gesprek om samen te kijken welke activiteiten van het Herstelbureau jou aanspreken en wanneer je daaraan zou kunnen deelnemen.

Koffie/thee en fruit staan klaar en zijn gratis.

Tot donderdag, tussen 10 en 12 uur!

Check ook ons filmpje: https://youtu.be/JunX3HEuCvE

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod