Contact
ED chat
Groepen Ontmoeten Online Activiteiten 

ED chat

Gratis
Waar

on line

Wanneer

elke dinsdag van 13.30 tot 15.00

Voor wie

Voor en door mensen met een psychische, sociale of financiële kwetsbaarheid

Aangeboden door TeamED

Fotografie: Martin Waalboer & De Amsterdamse Mediafabriek

EDchat

De EDchat is een online herstelgroep die via ZOOM iedere dinsdag bij elkaar komt. Bij deze laagdrempelige ontmoetingsplaats voor en door mensen met een psychische, sociale of financiële kwetsbaarheid staan herstelgerichte thema’s centraal.  Onder begeleiding van ervaringsdeskundigen van TeamED wordt tijdens de bijeenkomsten gesproken over bijvoorbeeld omgaan met eenzaamheid, je kwetsbaarheid bespreekbaar maken met naasten, of het stellen van nieuwe doelen.

Door ervaringen met elkaar te delen, elkaar te steunen en nieuwe contacten te leggen, kan de EDchat voor iedereen die opzoek is naar verbinding, in iedere fase van herstel van waarde zijn. Nieuwe deelnemers kunnen op elk moment aansluiten na een korte kennismaking.

EDchat: elke dinsdag van 13.30 tot 15.00

Meer informatie of een keertje komen kennismaken?

Neem contact op met Alex Krottje (coördinator ervaringsdeskundigen)

via: alex@teamed.nl of tel:0618424350

 

Wil je meer weten over TeamED of de andere diensten die wij aanbieden?

Kijk voor meer informatie op: www.teamed.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod