Contact
Herstelspelletjesmiddag
Ontmoeten 

Herstelspelletjesmiddag

gratis
Waar

De Koperen Knoop, Van Limburg Stirumstraat 119

Wanneer

Maandagmiddag 14.30-16.30 uur

Voor wie

Voor iedereen die van spelletjes houdt en daarbij anderen wil ontmoeten.

Aangeboden door Pit&Co

Wat is een herstelspelletjesmiddag?

Een gezellige middag waar je binnen kunt lopen om met elkaar een spel te spelen.
Een aantal spelletjes gaan over herstel, over je talenten, je kwaliteiten en je valkuilen. De spelen dagen je uit met elkaar in gesprek te gaan, of om nieuwe dingen te ontdekken. Maar de spelletjesmiddag is ook gewoon bedoeld voor gezelligheid en ontmoeting. Kom gerust eens binnen!

Voor wie?

Voor iedereen die van spelletjes houdt en daarbij anderen wil ontmoeten.

Door wie?

Bij de spelletjesmiddag is altijd een ervaringswerker aanwezig. De ervaringswerker weet uit eigen ervaring hoe het is om met uitdagingen rond je herstel om te gaan.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod