Contact
Huiskamer (openinloop, creativiteit, wandelen)
Inloop Ontmoeten 

Huiskamer (openinloop, creativiteit, wandelen)

Gratis
Waar

De Tagerijn, Balboastraat 18

Wanneer

Elke dinsdag v.a. 9.30 uur

Voor wie

Voor GGZ-cliënten en bewoners in stadsdeel West

Aangeboden door Roads/Arkin
Samen met Combiwel buurtwerk

Een laagdrempelige inloop/huiskamerproject voor de bewoners in Amsterdam west, die hun sociale netwerk willen vergroten, gratis koffie thee en/of een spelletje willen spelen, zich creatief willen uiten en ontwikkelen en/of een wandeling willen maken in de buurt van de Baarsjes en omliggende parken waar er aansluitend een rustmoment is met koffie en thee.

09.30                  Inloop

10.00 – 12.00  Creatieve activiteit in de Mix of  spelletjes en koffie in de huiskamer

12.00 – 13.00  Lunch, 1 euro per persoon

14.30 – 15.30   Wandelen met koffie als afsluiter

 

 

Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod