Contact
Inloop het Anker
Inloop Ontmoeten 

Inloop het Anker

geen, zonodig materiaal kosten
Waar

Huis van de Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427

Wanneer

Elke dinsdag 9.30 -12.00 uur

Voor wie

Inwoners van Amsterdam die ondersteuning kunnen gebruiken om iets te ondernemen

Aangeboden door Actenz

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je andere mensen kunt ontmoeten voor een kopje koffie? Dan kun je langskomen op deze inloop. Bij de inloop kun je werken op een laptop om bijvoorbeeld e-mail te checken, gebruik te maken van creatieve materialen, spelletjes doen

Aanmelden / informatie:

Marthe Klauwers               06 38615096         m.klauwers@ggzingeest.nl

David Pijlman                   06 13156996         D.Pijlman@actenz.nl

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod