Vraag / opmerking
Groepen 

Kleur je leven Start weer na de zomer!

Gratis
Waar

1e Ringdijkstraat 5

Wanneer

Even weken op woensdag van 13.00 - 14.30 uur

Voor wie

Iedereen die op creatieve wijze uiting wil geven aan wat er bij haar/hem speelt

Aangeboden door Herstelbureau HVO-Querido

Heb jij behoefte aan meer kleur in je leven? Wil jij op een leuke, creatieve manier uiting geven aan wat er bij jou speelt? Dan is KLEUR JE LEVEN misschien iets voor jou!

KLEUR JE LEVEN wordt eens in de twee weken gegeven op woensdagmiddag van 13.00 – 14.30 uur in de even weken.

 

Tijdens de bijeenkomsten gaan we met eenvoudige middelen aan de slag.

Bijvoorbeeld door middel van fotografie op straat, muziek en collages maken.

 

Deelname is gratis, voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

 

Doe je mee? Graag aanmelden op herstelbureau@hvoquerido.nl Hier kun je ook terecht voor vragen over KLEUR JE LEVEN

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod