Contact
Cursussen 

Krijg weer grip op gokverslaving

gratis
Waar

Mt. Lincolnweg 13

Wanneer

Elke woensdag en donderdag om 18.00 uur

Voor wie

iedereen die de controle terug wil krijgen

Aangeboden door Leger des Heils
Samen met Slicks

Krijg weer grip op gokverslaving!
Ontdek de SLICKS Gratis* Werksessies

Is gokken echt onschuldig? Bij SLICKS begrijpen we de reis van enthousiasme tot ernstige problemen. Ontdek onze kosteloze
werksessies, gebaseerd op de training ‘Weerbaar & Bewust’ en krijg je controle terug door weerstand te bieden.

Doe mee en neem de eerste stap!

Wanneer:
Vanaf 4 oktober 2023, elke woensdag en donderdag om 18.00 uur bij ons inlooppunt in Amsterdam. Kijk oponze website voor meer informatie en de locatie.

Deze mogelijkheid wordt aangeboden in samenwerking met het Leger des Heils.

Wil je meer informatie of je aanmelden?
Neem dan contact met ons op!

www.slicks.info
T: +31 (0)20 700 83 89
E: info@slicks.info

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod