Contact
Groepen 

Multiloog® – bijeenkomsten op locatie

toegang gratis, donatie welkom: NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
Waar

Buurtsalon Jeltje, eerste Helmersstraat 106N (berperkt aantal deelnemers)

Wanneer

Op maandagen van 14.30 - 16.30 uur: 28/3, 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 20/6, 4/7(Kunst-ML), 29/8 (Kunst-ML), 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12 en 19/12

Voor wie

iedereen, burgers maar ook b.v. ervaringsdeskundigen, naasten, hulpverleners, politie, woningbouwcorporaties

Aangeboden door Stichting IPC

De eerste Multiloog-bijeenkomst in februari is een ZOOM Multiloog en wel op woensdag 8 februari 2023 vanaf 15.30 uur met deze code:
https://us02web.zoom.us/j/88035592283?pwd=WkdhTTBLQldyV0FtL1JOSWNrZmZLUT09
Vergadering ID: 880 3559 2283,  Wachtwoord: 049206

De week erna is op maandag 13 februari een Multiloog bijeenkomst in Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N, Amsterdam  van 14.30 tot 16.30 uur. Inloop een half uur eerder met koffie en thee.
Iedere maandag middag – ook voor de Multiloog – zorgen ervaringsdeskundigen van TEAM ED voor een lekkere lunch en een luisterend oor vanaf 12.30 tot 13.30 uur.

Ook zijn we met een Multiloog bijeenkomst te gast in het Wegloophuis Utrecht, Waterstraat 11, op woensdag middag 15 februari van 14.00 tot 16.00 uur.  Als je wil komen, geef dit even door door te bellen naar 0302316627 of geef je op via de mail: multiloog@gmail.com of team@wegloophuis-utrecht.nl

De Multiloog-bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen ongeacht hun culturele afkomst, positie, leeftijd of sekse. Ze zijn bedoeld voor mensen die ervaringen uit het dagelijks leven met anderen willen delen en die bereid zijn naar verhalen van anderen te luisteren. Het kan o.a. gaan over armoede, eenzaamheid, discriminatie, ervaringen met herstel, ervaringen met het DWI en/of ervaringen met de GGZ of dingen die je kracht en energie geven. Kom naar Multiloog en laat je verhaal horen. Iedereen is welkom. Bij de face tot face bijeenkomsten staan koffie en thee een half uur eerder klaar.

In de Multiloog-bijeenkomsten, die in deze verwarrende en moeilijke tijden noodzakelijker dan ooit zijn, gaan we met je in gesprek over de organisatie van het alledaagse leven. De laatste keer hadden wij het over ‘mee doen in de maatschappij’, hoe kan je regelmaat in het dagelijkse leven ontwikkelen en wanneer moet je grenzen trekken. Je bent uitgenodigd om zelf een thema uit je leven in te brengen. Kom naar het Multiloog-gesprek en laat je verrassen. We verheugen ons op je komst!

Voor aanpassingen van Multiloog-bijeenkomsten in de vervolgperiode en ook op andere plaatsen en data volg ons op www.facebook.com/multiloog

inloop: overal een half uur voor aanvang

toegang: overal gratis, donatie welkom gironr. NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
organisatie: St. IPC/INCA Projectbureau Amsterdam
mob: 06 110 67017

Met steun van de Gemeente Amsterdam (Dienst OJZ) en Stichting Vrienden van Multiloog

website: www.inca-pa.nl
margitta@inca-pa.nl

Voor meer informatie zie: www.inca-pa.nl of www.facebook.com/multiloog

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod