Contact
Multiloog® – bijeenkomsten op locatie
Groepen 

Multiloog® – bijeenkomsten op locatie

toegang gratis, donatie welkom: NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
Waar

Buurtsalon Jeltje, eerste Helmersstraat 106N (beperkt aantal deelnemers)

Wanneer

Op maandag 12 en 26 februari 2024 van 14.30 - 16.30 uur

Voor wie

iedereen, burgers maar ook b.v. ervaringsdeskundigen, naasten, hulpverleners, politie, woningbouwcorporaties

Aangeboden door Stichting IPC

Maandag 8 mei en 22 mei vinden Multiloog bijeenkomsten in Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N, Amsterdam  van 14.30 tot 16.30 uur plaats. Inloop een half uur eerder met koffie en thee. Opgeven via Multiloog@gmail.com.

In Buurtsalon Jeltje zorgen ervaringsdeskundigen van TEAM ED Iedere maandag middag voor een lekkere lunch en een luisterend oor vanaf 12.30 tot 13.30 uur.

De ZOOM Multiloog is in deze maand op woensdag 14 februari van 15.30 tot 17.30 uur en met deze code toegankelijk (ook hiervoor graag opgeven):

https://us02web.zoom.us/j/87599653768?pwd=WDcydzdjNUo5czFwaTlUdGs1amtXUT09
Vergadering-ID: 875 9965 3768     Wachtwoord: 254569

De Multiloog-bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen ongeacht hun culturele afkomst, positie, leeftijd of sekse. Ze zijn bedoeld voor mensen die ervaringen uit het dagelijks leven met anderen willen delen en die bereid zijn naar verhalen van anderen te luisteren. Het kan o.a. gaan over armoede, eenzaamheid, discriminatie, ervaringen met herstel, ervaringen met het DWI en/of ervaringen met de GGZ of dingen die je kracht en energie geven. Kom naar Multiloog en laat je verhaal horen. Iedereen is welkom. Bij de face tot face bijeenkomsten staan koffie en thee een half uur eerder klaar.

toegang: overal gratis, donatie welkom gironr. NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
organisatie: St. IPC/INCA Projectbureau Amsterdam
mob: 06 110 67017

Met steun van de Gemeente Amsterdam (Dienst OJZ) en Stichting Vrienden van Multiloog

website: www.inca-pa.nl
margitta@inca-pa.nl

Voor meer informatie zie: www.inca-pa.nl of www.facebook.com/multiloog

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod