Contact
Groepen 

Multiloog® – bijeenkomsten op locatie

toegang gratis, donatie welkom: NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
Waar

Buurtsalon Jeltje, eerste Helmersstraat 106N (berperkt aantal deelnemers)

Wanneer

Op maandagen van 14.30 - 16.30 uur: 28/3, 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 20/6, 4/7(Kunst-ML), 29/8 (Kunst-ML), 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12 en 19/12

Voor wie

iedereen, burgers maar ook b.v. ervaringsdeskundigen, naasten, hulpverleners, politie, woningbouwcorporaties

Aangeboden door Stichting IPC

Maandag as hebben we weer een face to face Multiloog!

De Multilloog – bijeenkomst vindt een keer per twee weken plaats op:

– maandag vanaf 14:30 to 16:30 uur in Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106N, 1054 EG Amsterdam
(beperkt aantal deelnemers). Graag van te voren persoonlijk opgeven via Multiloog@gmail.com

In de Multiloog-bijeenkomsten, die in deze verwarrende en moeilijke tijden noodzakelijker dan ooit zijn, gaan we met je in gesprek over de organisatie van het alledaagse leven. De laatste keer hadden wij het over ‘mee doen in de maatschappij’, hoe kan je regelmaat in het dagelijkse leven ontwikkelen en wanneer moet je grenzen trekken. Je bent uitgenodigd om zelf een thema uit je leven in te brengen. Kom naar het Multiloog-gesprek en laat je verrassen. We verheugen ons op je komst!

Voor aanpassingen van Multiloog-bijeenkomsten in de vervolgperiode en ook op andere plaatsen en data volg ons op www.facebook.com/multiloog

 

Wat zijn Multiloog®-bijeenkomsten?

Multiloog-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. Wat u ook op het hart hebt, u kunt ermee komen.

Ze kunnen gaan over problemen bv. in de buurt zoals onveiligheid of (geluids) overlast. Ze kunnen gaan over problemen in huis, met de administratie of het huis op orde houden. Ze kunnen gaan over problemen met (vrijwilligers) werk of werkloosheid, met inspanning/stress of onthaasting, met religie of over problemen in de communicatie met jezelf en/of anderen. Ze kunnen gaan over psychische problemen. Ze kunnen gaan over inspirerende zaken, dingen die je goed doen, waar je kracht en energie uit haalt en waar je vrolijk van wordt.

Steeds gaat het erom met elkaar onder deskundige begeleiding een veilige situatie te doen ontstaan. Voorop staat daarbij het eigen verhaal, maar ook gaat het erom te luisteren en vooral de andere deelnemer erin te ondersteunen de voor hem/haar wezenlijke zaken aan de orde te kunnen stellen. Iedereen is welkom en indien gewenst is anonimiteit gewaarborgd. Niemand is verplicht iets te vertellen, alleen maar komen luisteren is ook toegestaan.

 

Multiloog-bijeenkomsten zijn een initiatief van Heinz Mölders die deze bijeenkomsten samen met anderen vanuit INCA Projectbureau Amsterdam en Stichting IPC reeds sinds 24 jaar in Amsterdam en elders organiseert.

 

Kom naar de Multiloog – bijeenkomsten en laat u verrassen en inspireren.

Indien Covid-maatregelen de bijeenkomsten onmogelijk maken vinden op alle data ZOOMbijeenkomsten plaats. Voor wijzigen volg onsop www.facebook.com/multiloog

inloop: overal een half uur voor aanvang

toegang: overal gratis, donatie welkom gironr. NL14 INGB 0006 4179 67 t.n.v. St. Vrienden van Multiloog
organisatie: St. IPC/INCA Projectbureau Amsterdam
mob: 06 110 67017

Met steun van de Gemeente Amsterdam (Dienst OJZ) en Stichting Vrienden van Multiloog

website: www.inca-pa.nl
margitta@inca-pa.nl

Voor meer informatie zie: www.inca-pa.nl of www.facebook.com/multiloog

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod