Contact
Groepen Online Activiteiten 

Multiloog online

gratis
Waar

ZOOM

Wanneer

woensdag 8 februari vanaf 15.30 uur

Voor wie

iedereen, wel aanmelden s.v.p.

Aangeboden door Stichting IPC

De eerste Multiloog-bijeenkomst in maart is een ZOOM Multiloog en wel op woensdag 8 maart van 15.30 uur met deze code, opgeven via Multiloog@gmail.com:
https://us02web.zoom.us/j/87652411830?pwd=R1NqbDlUN1hKbmR0Vm5jVHRvaitIUT09
Vergadering-ID: 876 5241 1830, Wachtwoord: 498645

De week erna is op maandag 13 maart een Multiloog bijeenkomst in Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N, Amsterdam  van 14.30 tot 16.30 uur. Inloop een half uur eerder met koffie en thee. Opgeven via Multiloog@gmail.com.
In Buurtsalon Jeltje zorgen ervaringsdeskundigen van TEAM ED Iedere maandag middag voor een lekkere lunch en een luisterend oor vanaf 12.30 tot 13.30 uur.

We zijn ook weer met een Multiloog bijeenkomst te gast in het Wegloophuis Utrecht, Waterstraat 11, op woensdag middag 15 maart van 14.00 tot 16.00 uur.  Als je wil komen, geef dit even door, door te bellen naar 0302316627 of geef je op via de mail: multiloog@gmail.com of team@wegloophuis-utrecht.nl

De Multiloog-bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen ongeacht hun culturele afkomst, positie, leeftijd of sekse. Ze zijn bedoeld voor mensen die ervaringen uit het dagelijks leven met anderen willen delen en die bereid zijn naar verhalen van anderen te luisteren. Het kan o.a. gaan over armoede, eenzaamheid, discriminatie, ervaringen met herstel, ervaringen met het DWI en/of ervaringen met de GGZ of dingen die je kracht en energie geven. Kom naar Multiloog en laat je verhaal horen. Iedereen is welkom. Bij de face tot face bijeenkomsten staan koffie en thee een half uur eerder klaar.

We verheugen ons op je komst!
Met vriendelijke groeten mede namens de gespreksbegeleiders
Margitta

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod