Contact
Online Activiteiten Groepen 

Multiloog online

gratis
Waar

ZOOM

Wanneer

Woensdag 7/9 van 15.30-17.30 uur, inlog vanaf 15.15 uur

Voor wie

iedereen, wel aanmelden s.v.p.

Aangeboden door Stichting IPC

Beste Vrienden van Multiloog,

In deze bizarre tijden waar iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven en de eenzaamheid groter kan worden, is ontmoeting en het delen van ervaringen uit het alledaagse leven belangrijker dan ooit. Daarom gaan we door met de online Multiloog-bijeenkomst via Zoom. Bij een vorige Multiloog-bijeenkomst met twaalf mensen hadden wij het o.a. over het dagelijkse leven onder Corona maatregelen, over wat deze verwarrende tijden met ons doen en over persoonlijke ervaringen met naasten die de ziekte van corona zijn op gelopen. Iedereen vond het prettig om elkaar te zien en met elkaar te kunnen spreken.

Je kunt aan de online Multiloog met je mobiele telefoon, tablet of PC (wel noodzakelijk: microfoon en camera) meedoen.

Als je wilt mee doen laat het ons weten op welke datum je erbij wilt zijn, dan sturen we een link naar je toe voor de online Multiloog.

Zie hier onder nog enkele informatie voor het gebruik van Zoom:
Het is soms noodzakelijk en het beste om de app Zoom op je mobiele telefoon of de applicatie Zoom op je PC eerst op te starten en een account aan te maken (naam, email en wachtwoord wel opgeven).  Doe dat alsjeblieft ruim van tevoren zodat je aan het begin van de bijeenkomst ook klaar bent.

De laatste tijd is er veel discussie over de veiligheid van het videobelprogramma Zoom in de openbare ruimte. Dit heeft ertoe geleid dat Zoom aan de privacy problemen is gaan werken, zo zou b.v. niet langer informatie met Facebook uitgewisseld worden. Maar ook wij doen er alles aan om het gebruik van Zoom veilig te houden: We zijn overgestapt naar een betaalde versie met meer veiligheid en we slaan geen e-mail adressen op in Zoom. Maar je kunt zelf ook iets doen: Zorg voor een veilige internetverbinding, gebruik Zoom via een internetbrowser en niet via de app, gebruik de nieuwste software versie van Zoom en gebruik de loginlink die je door ons ontvangen hebt.

Link Zoom-Meeting Multioog
https://us02web.zoom.us/j/89729346822?pwd=MzRrNityajFUT1YrMi9SVEI5NmRtQT09

Meeting-ID: 897 2934 6822  ,  Kenncode: 171595Graag deelnemen met functionerend beeld en geluid.

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod