Contact
Online Buitenveldertgroepen
Groepen Online Activiteiten 

Online Buitenveldertgroepen

Gratis
Waar

Online

Wanneer

Elke donderdag om 20:00 uur en elke dinsdag om 19:30 uur

Voor wie

Voor iedereen die zich wil bevrijden van controleverlies, dwangmatigheid, verslaving

Aangeboden door Buitenveldert groep

Online Buitenveldertgroepen voor heel Nederland

Elke donderdag om 20:00 uur en elke dinsdag om 19:30 uur kun je deelnemen aan een online groepsgesprek via Zoom dat open staat voor deelnemers uit heel Nederland.

Wil je op donderdag om 20:00 uur deelnemen mail dan naar buitenveldertonline@gmail.com zodat je wekelijks het linkje voor Zoom in je postvak vindt. Als je ook je mobiele nummer mailt kun je een uitnodiging voor de groepsapp ontvangen waarin ook de linkjes voor Zoom verschijnen, zodat je via je telefoon deelt kunt nemen.

Wil je op dinsdag om 19:30 uur deelnemen app of bel dan Henk 06-52831741 of Crissy 06-28196935 zodat je aan groepsapp kunt deelnemen waar elke week de link in verschijnt.

Je bent van harte welkom, waar je ook woont.

buitenveldertonline@gmail.com
info@zelfhelp.nl
Of bel gratis: 0800-0200 596

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod