Contact
Panellid Meetellen in Amsterdam
Groepen Online Activiteiten 

Panellid Meetellen in Amsterdam

Gratis
Waar

Bijeenkomsten en vragenlijsten, telefonisch of online. Daarnaast is er een jaarlijkse paneldag in Amsterdam

Wanneer

Afhankelijk van het moment van onderzoek

Voor wie

Mensen die hun stem willen laten horen en die pech hebben gehad en daarom wat extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen hebben, in de schulden zitten of eenzaam zijn

Aangeboden door Meetellen in Amsterdam

PANELLID MEETELLEN!

 

Meetellen is een onderzoeksbureau voor èn door mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen hebben, in de schulden zitten of eenzaam zijn.

 

Als lid van het panel van Meetellen in Amsterdam laat je je stem horen aan de gemeente en organisaties.

 

LAAT JE STEM HOREN

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets?

 

Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen!

 

WAT GA JE DOEN?

 

Je ontvangt een aantal keer per jaar een enquête. Eventueel vul je de enquête samen met onze panelmedewerker in. Als je het leuk vindt, kan je ook aan meer onderzoeken meedoen. Je kunt dan ook deelnemen aan bijeenkomsten. Je bespreekt dan in een kleine groep een belangrijk onderwerp en welke wensen er zijn.

 

Voor je deelname krijg je als bedankje een presentje of maak je kans op een VVV-bon. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de uitkomsten van het onderzoek en word je uitgenodigd voor de jaarlijkse feestelijke paneldag.

 

MELD JE AAN VIA:

Aanmelden kan via de blauwe button ‘aanmelden’. Daarnaast kan je voor meer informatie bellen met nummer 06-27126843 of mailen (amsterdam@meetellen.nl).

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod