Contact
Partner- en familieondersteuning
Individuele ondersteuning 

Partner- en familieondersteuning

gratis
Waar

Droogbak 1D

Wanneer

Op afspraak

Voor wie

Mensen die te maken hebben met iemand met een verslaving of met een psychiatrisch probleem

Aangeboden door de Regenboog groep

Hulp voor naasten:

Partner- en familieondersteuning

 

Het kan heel ingewikkeld zijn als iemand in je naaste omgeving druggebruiker is of psychiatrische problemen heeft. De kans is goot dat je te maken hebt met moeilijk gedrag. Met de ervaren en deskundige coaches van Partner- en familieondersteuning kan je hierover praten. We luisteren naar je verhaal en samen met jou zoeken we naar betere manieren om met die problemen om te gaan.

 

We hebben ruim 40 jaar ervaring in professionele hulpverlening. Daardoor weten we dat er geen kant en klare oplossingen bestaan. We werken samen met jou aan het verbeteren van precies jouw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bepalen we hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

 

Aanmelden
Meer

Bekijk het aanbod

Cursussen

Een belangrijk onderdeel van herstel is persoonlijke ontwikkeling. Daar kun je aan werken door het volgen van cursussen. In Amsterdam is een breed aanbod beschikbaar, van zelfmanagement tot psycho-educatie, aangeboden door verschillende organisaties in diverse stadsdelen. Bekijk hier het aanbod.

Bekijk aanbod

Groepen

Herstel is een uniek en persoonlijk proces maar dat wil nog niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Meedoen met groepen kan je herstel een behoorlijke boost geven: erkenning, herkenning, begrip, steun en troost kun je krijgen én geven in bijvoorbeeld lotgenoten- en zelfhulpgroepen. Wellicht is er ook een interessante groep in jouw buurt.

Bekijk aanbod

Individuele ondersteuning

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt en meedenkt over hoe je je herstel vormgeeft of hoe je bepaalde zaken aan kunt pakken. Een goed begin is het halve werk; individuele ondersteuning kan je net dát zetje geven dat je op weg helpt. Ondersteuning bij eenmalige vragen of ondersteuning voor de langere termijn? Inloop of maatje? Je vind het hier.

Bekijk aanbod

Inloop

"Onder de mensen zijn". "Er even uit zijn". Goede redenen om eens een inloop te bezoeken. In Amsterdam is een mooi aanbod op het gebied van inloop. Kom eens langs voor een kop koffie of thee, een gesprek, mensen te ontmoeten of om mee te doen aan een van de activiteiten.

Bekijk aanbod

Ontmoeten

Mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Bekijk aanbod

Online Activiteiten

Een overzicht van herstelactiviteiten die online worden aangeboden. Van een online inloop tot cursussen op het gebied van herstel.

Bekijk aanbod